söndag 25 juli 2010

Semester!

I torsdag kom vi hem från semester i södra Sverige. Första stoppet var i Gävle där vi träffade Kim, Sofie och Agaton på max för en lite lunch. Sen kom Möller oxå dit. Mycket trevligt. Sen åkte vi vidare till Sthlm och hälsade på mina kusiner och moster. Vi stannade där två nätter och hann med att träffa Ingeborg och shoppa lite.

Vi rullade vidare till mormor i småland. Där fick Manne se Emån. Lite mindre än han trott men nu har han sett den iaf! 3 nätter blev det hos mormor.

Vi åkte och kikade på lite glasbruk, ett måste när man är i Småland! Helt otroligt att se vad dom gör! Bilden är från Kosta. Där har dom en stor outlet oxå där vi handlade lite kläder till Signe.

Jag, mormor och Signe. Mormor tyckte det var jättekul att träffa sitt barnbarnsbarn. Hennes första :)

Sedan bar färden vidare till Göteborg. Via Ullared där vi shoppade loss! Måste åka dit igen. Otroligt billigt. Signes första besök på västkusten. Hon gillade inte att det var så kallt i vattnet..

I Göteborg var det inte superväder första dagen så vi passade på att besöka Universeum. Signe tyckte det var roligt! (Hon sov ända tills vi var klara där, snäll bebis.)

Sista kvällen åt vi färska räkor och vin. Nu har jag lärt mig äta räkor på riktigt! Så stolt!

10 dagars underbar semester blev det! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar