söndag 6 februari 2011

Uppdatering.

Idag har det varit riktigt fint väder! Sol och bra temperatur. Signe testade sin nya overall som fortfarande är lite stor men bättre det än för liten.

I fredags började strax efter 6 så slutade vid 15, jobbigt att kliva upp men skönt att sluta tidigt! Då åkte vi och badade, dom börjar värma bassängen i Matfors på fredagar så det är lite varmare då men Signe tyckte det var lite kallt så vi badade inte så länge.. Men det var kul ändå!

Maria och Peter var på bröllop i helgen och bröllopspresenten var denna vackra stol, ska föreställa Myran. Vi pysslade ihop den förra helgen när dom var här, blev riktigt nöjd! Hoppas brudparet oxå blev det!

Helgen har varit toppen! Igår var vi på tjejkväll jag, Malin och Katja. Först K-rauta, sen kollade vi på timrå-frölunda, och sen casinot. Det var Timrå IK som anordnade kvällen, mycket lyckat! Vi sov och Malin och Jens och på vägen hem idag köpte vi en potta till Signe. Den invigde hon i kväll, duktig tjej! Från att vi satte henne på den tog det bara några sekunder och sen kom det lite kiss :)

I morgon är det dax för arbetsvecka nr 2. Första veckan var riktigt tung... inte van att kliva upp så tidigt plus att projektet jag ska jobba med inte kommit igång än så det var en lite seg vecka, men i morgon blir det full fart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar