måndag 3 januari 2011

Jul och nyår.

Nyår firades hemma hos Johan och Katja. En mycket trevlig dag med matlagning, promenad i den fina vädret och bastande. Kl 19.30 var vi klara för att äta den första förrätten.

1. Skaldjurstallrik med löjrom och citroncreme
2. Vitlöksgratinerad hummer
3. Smördegsinbakad oxfilé med olika svampar, potatis och palsternackspuré och rödvinssås.
4. Karamellmousse med fruktsallad, rosa champagnegranité och jordnötsbräck
5. Oyster rockefeller
6. En chokladbit pestående av mörk, mellan och vit choklad
7. Gåslever med nån gelé (jag hade gått och lagt mig när killarna började med denna rätt, klockan var efter 2...)

En familjebild från nyårsafton.

Lunch på nyårsdagen blev självklart hemmagjord oxfilépizza! Mumma!

Bjuder på en bild från juldagen och när Signe busar med sin stora nalle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar